• Centar za razvoj vašeg biznisa
Industrijski Centar - Dobanovci se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u regionu u zaokruženoj zoni od 6,5 hektara, na samo osam kilometara od Beograda, glavnog grada Srbije. Industrijska zona formirana je na površini od 6,5 hektara na način koji ispunjava sve standarde, a sa mogućnošću proširenja prostora za još 21 hektar, koji je u pripremi.

Dobar Polozaj i Sigurna Investicija.

Uz veoma atraktivan geografski položaj i servis koji nudi investitorima, INDUSTRIJSKI CENTAR DOBANOVCI predstavlja poslovnu oazu za ZAPOŠLJAVANJE ,DRUŽENJE I SARADNJU, gde ulagači u vrlo kratkom roku mogu započeti poslovanje. Menadžment INDUSTRIJSKOG CENTRA DOBANOVCI u vrlo kratkom roku, obezbediće Vam sve potrebne dozvole za početak rada, po potrebi izgraditi i sam objekat,učestvovati u rešavanju vaših problema vezanih za poslovanje,uvoz ili izvoz, organizovati sve prateće servise i 24 sata dnevno,sedam dana u nedelji, biti sa Vama.

Infrastruktura

Pored rešene saobraćajne infrasrukture INDUSTRIJSKI CENTAR DOBANOVCI ima rešenu kompletnu komunalnu infrastrukturu: napajanje električnom energijom sa sopstvenih trafostanica koje garantuju dovoljno angažovanu snagu električne energije za sve korisnike.Tu je takođe i gasna infrastruktura koja kod velikih potrošača značajno snižava troškove,kao i optički kabl koji u potpunosti zadovoljava komunikacione zahteve.Snadbevanje vodom je iz gradske mreže sa dobrim pritiskom i protokom što je neophodno za proizvodnju kao i za protivpožarnu zaštitu. Otpadne vode biće regulisane sakupljanjem i prečišćavanjem u pojedinačne ili zajedničke bioblokove sa mogućnošću dorade sistema prema potrebama investitora.

Poslednji Clanci

Kako doći do nas?

INDUSTRIJSKI CENTAR DOBANOVCI nalazi se duž autoputa Beograd-Zagreb ,na osmom kilometru od Beograda, u mestu Dobanovci , u opštini Surčin, jednoj od najmlađih,ali veoma perspektivnih opština u pogledu razvoja privrede. Veza sa autoputem E70 ostvaruje se preko Dobanovačke petlje i to bez plaćanja putarine iz pravca Beograda.Na udaljenosti od šest kilometra nalazi se Aerodrom Beograd kao i kargo carinski terminal. INDUSTRIJSKI CENTAR DOBANOVCI je takođe neposredno vezan za obilaznicu oko Beograda, pa se bez ulaska u centar grada možete uključiti na putne pravce koji vode do Madjarske, Grčke Bugarske, Italije, Crne Gore, putevima :Niš-Skoplje , Novi Sad –Subotica, Zagreb-Ljubljana, Bjeljina-Banjaluka, Sarajevo, Čačak-Užice.

Mogućnosti i Opcije

Stabilna vlasnička struktura omogućava fleksibilan pristup po pitanju veličine parcele koja je potrebna .Prostornim planom obuhvaćena je gradnja svih vrsta objekata : proizvodnih hala, magacina, drugih poslovnih prostora različitih namena. Objekat možete graditi sami ili po sistemu “ključ u ruke”, što zbog našeg iskustva preporučujemo. Sve potrebne dozvole dobijaju se u veoma kratkom roku, uz logističku podršku menadžmenta INDUSTRIJSKOG CENTRA DOBANOVCI. Način saradnje sa našom kompanijom ostvaruje se prema Vašim željama i potrebama ,a možete izabrati: kupovinu, klasični zakup izgrađenog objekta, zajedničko ulaganje.

Bitne Reci Iz Clanaka